Skip to content

Haydari

alt text

Ingredienser (4-6 personer)

  • 2 røde peberfrugter (ca. 300 g)
  • 200 g salatost i tern
  • 3 spsk grofthakket bredbladet persille
  • 1 spsk jomfruolivenolie
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 1/2 tsk chilipasta, fx sambal oelek

Sådan gør du

  1. Forbered peberfrugterne:
    • Skær peberfrugterne i kvarte og befri dem for stilk, skillevægge og kerner.
    • Læg peberfrugtstykkerne med skindet opad i et lille ovnfast fad. Grill dem øverst i ovnen i ca. 10 minutter, til peberfrugternes skind er sortplettet.
    • Lad de grillede peberfrugter køle af under et stykke bagepapir og et viskestykke.
    • Pil skindet af og skær peberfrugtkødet i grove stykker.
  2. Blend ingredienserne:
    • Blend osten til en grov dip sammen med peberfrugt og de øvrige ingredienser.
    • Smag til og server den krydrede haydari fx som dip eller sammen med blandet salat i pitabrød.

Lignende opskrifter