Kylling i Paprikasauce
Ingredienser (4 personer)
Tilberedningstid: 1 time
Ingredienser:
- 1 hel kylling, skåret i stykker
- 2 spsk. olie
- 2 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 2 spsk. paprika
- 1 dåse hakkede tomater (400 g)
- 2 dl fløde
- 2 dl kyllingebouillon
- Salt og peber efter smag
Tilbehør:
- Ris
- Sprød salat
Sådan gør du
- Varm olien op i en stor gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tag kyllingen op og læg den til side.
- Tilsæt løg og hvidløg til gryden og steg dem, indtil de er bløde.
- Tilsæt paprika og rør godt rundt.
- Tilsæt de hakkede tomater, fløde og kyllingebouillon. Rør godt rundt og bring det i kog.
- Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 45 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og mør.
- Smag til med salt og peber.
- Server kylling i paprikasauce med ris og en sprød salat.
Noter
Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende ret med dejlig saftig kylling. Tilberedningen i gryde gør, at kyllingen ikke bliver tør, men netop dejlig saftig. Og samtidig får du den lækreste sauce, som du smager til med paprika. Server kylling i paprikagryde med en sprød og lækker salat og ris. Det er en ret, hvor hele familien kan være med og hvor du får nytte af hele kyllingen.
Lignende opskrifter