Skip to content

Kylling i Paprikasauce

alt text

Ingredienser (4 personer)

Tilberedningstid: 1 time

Ingredienser:

  • 1 hel kylling, skåret i stykker
  • 2 spsk. olie
  • 2 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 2 spsk. paprika
  • 1 dåse hakkede tomater (400 g)
  • 2 dl fløde
  • 2 dl kyllingebouillon
  • Salt og peber efter smag

Tilbehør:

  • Ris
  • Sprød salat

Sådan gør du

  1. Varm olien op i en stor gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tag kyllingen op og læg den til side.
  2. Tilsæt løg og hvidløg til gryden og steg dem, indtil de er bløde.
  3. Tilsæt paprika og rør godt rundt.
  4. Tilsæt de hakkede tomater, fløde og kyllingebouillon. Rør godt rundt og bring det i kog.
  5. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 45 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og mør.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Server kylling i paprikasauce med ris og en sprød salat.

Noter

Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende ret med dejlig saftig kylling. Tilberedningen i gryde gør, at kyllingen ikke bliver tør, men netop dejlig saftig. Og samtidig får du den lækreste sauce, som du smager til med paprika. Server kylling i paprikagryde med en sprød og lækker salat og ris. Det er en ret, hvor hele familien kan være med og hvor du får nytte af hele kyllingen.

Lignende opskrifter

Arla - Kylling i paprikasauce